Sjukt Digg Logo
Instagram Facebook Twitter
Om Oss

Hvem er Novelty Food?

Vi er Sjukt Digg, og dette er vår nettbutikk. Vi er et lite norsk firma som brenner for god kvalitet og smak. Vi er opptatt av å fremme velsmakende produkter for premiummarkedet. Vårt slagord er «smaken teller», og det er noe som forplikter!

Våre produkter er ment for å nytes med en følelse av luksus. Vi vil tilby velsmakende produkter av høy kvalitet. Hos oss vil kvalitet alltid gå foran kvantitet.

Ideen bak Sjukt Digg ble født da vi satt og prøvesmakte produkter på kontoret. Mye av det vi smakte finnes ikke på det norske markedet eller er vanskelig å få tak i. Det ville vi gjøre noe med. Sjukt Digg er et kvalitetsstempel fra oss på mat og godteri som er for gode til å ikke være tilgjengelige.

VGAN er vår egenproduserte veganske sjokolade. Vi hadde lenge vært på utkikk etter en vegansk sjokolade med god smak. Sammen med brødrene Benjamins lille sjokoladefabrikk har vi utviklet fem førsteklasses sjokoladeplater. VGAN er dessuten melkefri, soyafri og helt uten gluten.

Grieg Suites er en hyllest til Norges største komponist, Edvard Grieg (1843-1907). Grieg kalte nemlig noen av sine mesterstykker for Suites. Grieg Suites er et helt unikt premiumprodukt hvor kun de beste produktene er benyttet. En perfekt kombinasjon av myk hasselnøttnougat, marsipankrem, mørk sjokolade og nydelige epler fra Hardanger.

Ultimate English er fantastiske produkter laget og produsert i England. De tar velkjente produkter som fudge og marshmallows til et helt nytt nivå. Dette er ekte håndverk, laget på den tradisjonelle måten, som er helt perfekt både i aroma, tekstur og smak.

Vi tar gjerne imot forslag på produkter du mener bør være i vår nettbutikk. Bruk skjemaet under for å sende inn ditt forslag.

 

Nå kan du bli med på laget!

Nå inviterer vi deg til å bli med oss på denne reisen som investor og partner i Novelty Food. Vi har kommet et godt stykke på vei i vårt eventyr om en internasjonal sjokoladesuksess fra Norge, men vi trenger din hjelp for å ta det neste steget.

https://folkeinvest.no/kampanje/novelty-food-as 

KONTAKT OSS

Ta gjerne kontakt med oss dersom det er noe du lurer på! Så kommer vi tilbake til deg så raskt vi kan.

    OUR TIMING

    Mon-Fri 09:00 AM - 08:00 PM
    Sat-Sun 10:00 AM - 06:00 PM
    FOLLOW US:
    Instagram Facebook Twitter